Prints

De prints zijn gedrukt op 250 grams Biopuur papier. Dit is een crèmekleurige papiersoort die op een natuurlijke manier is gebleekt. Wil je een print bestellen? Stuur een mailtje o.v.v. de naam van de print, je eigen naam en adres naar info@joskaasworst.com * Prijzen zijn inclusief verzendkosten.  

Ansichtkaarten

De ansichtkaarten zijn geprint op 350 grams sulfaatkarton enkelzijdig gestreken. Bestellen? Stuur een mailtje o.v.v. de naam van de serie(s), je eigen naam en adres naar info@joskaasworst.com Wil je losse kaarten bestellen? Dat kan ook! 5 kaarten naar keuze – €12,50 10 kaarten naar keuze – €23,50 15 kaarten naar keuze – €34,50 * Prijzen zijn inclusief verzendkosten  

Kinderkleurboek Stervende stift

Groene stift raakt zijn grote liefde, groene dop, kwijt. Zijn stiftvrienden zeggen dat hij moet stoppen met huilen, want stiften die uitdrogen van verdriet zullen sterven en in de prullenbak belanden. Hoe kan hij behoed worden voor zijn ondergang? Een verhaal over liefde, vriendschap, diversiteit en duurzaamheid. Klik op de kaft om het boek te bestellen: